08 december 2005

Een nieuwe naam voor m'n weblog

Het werd tijd om een nieuwe naam te verzinnen voor m'n weblog. In de eerste plaats omdat "Willem's weblog" aardig oubollig klinkt, maar in de tweede plaats omdat onder die naam al een weblog bestaat waarin de eigenaar aardig expliciet verslag doet van de dingen die hij privé meemaakt. Daar kwam ik achter via Google blogsearch. Stel je voor dat bezoekers zijn verhalen als de mijne zouden zien! Een andere naam dus, en dan probeer je natuurlijk zo origineel mogelijk te zijn. Een van de blogs die ik dagelijks bezoek is www.frankwatching.com. Een leuke naam die je makkelijk onthoudt. De auteur heet Frank en hij doet aan trendwatching. Goed gevonden dus. In mijn omgeving wordt ik wel eens trendwatcher genoemd, maar zo voel ik me helemaal niet. Zoveel visie heb ik nu ook weer niet. Wel volg ik tegenwoordig veel trendwatchers via internet omdat ik nieuwsgierig ben naar wat ze tegenkomen en de conclusies die ze daaruit trekken. Je zou me dus een trendwatch-volger kunnen noemen. De kunst is vervolgens om de dingen die je tegenkomt te combineren om te zien wat je er dan aan hebt, en daarmee is de naam trendmatching geboren...


Dit is een update omdat ik een nieuwe tool aan het uittesten ben...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten