05 december 2005

Les Blogs in Parijs

Op de blogsumer weblog las ik: Ik vraag me af of er deze week weblogs zijn die niet over Les Blogs 2.0 bloggen. Omdat het onmogelijk is alles bij te houden en te vermelden, maak ik graag gebruik van een stukje Javascript dat ik op frEdSCAPEs tegenkwam (Fred, dank voor de tip!). Middels dit script worden blogs getoond die door Feeds4all worden geselecteerd en die van dit tweedaagse event verslag doen. Gezien het aanbod zal de inhoud redelijk snel wijzigen.
Nou ja, om ervoor te zoreg dat op dit blog in ieder geval wel iets over les Blogs gezegd wordt neem ik het javascriptje maar even over.
Ik had er gaag willen zijn, maar zou niet weten hoe ik dat aan mijn baas moet uitleggen. Dus verslind ik vanavond alle verhalen en verslagen die dankzij de feeds bij me binnen komen!
Dat is ook wat: kom ik er nu achter dat ik geen JavaScript mag invoegen van Blogger.
Daar ben ik dus niet blij mee...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten