28 december 2005

Van video DVD naar MP3?


Er zijn andere bloggers die in plaats van het reguliere nieuws in deze periode filmrecensies plaatsen om aan te geven dat ze nu écht vakantie hebben. Eerlijk gezegd heb ik bijna nooit het geduld om een film helemaal uit te kijken. Daarom heb ik mezelf voor de kerstdagen verwend met een muziek DVD van Roger Waters: In the flesh. Mooie muziek natuurlijk om te horen, maar ook heel leuk om naar te kijken op m'n nieuwe breedbeeld tv.
Maar nu komt het: natuurlijk wil ik die muziek ook in de auto beluisteren. Dus ben ik nu al dagen op zoek naar een makkelijke manier om van de muziek op de DVD MP3 bestanden te maken. Moet je niet denken dat me dat al gelukt is...
Dus, als iemand een goede tip heeft houd ik me van harte aanbevolen!

1 opmerking:

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nooit naar gezocht heb. Gratis opties kwam ik niet zo snel tegen, wel een heleboel niet gratis tools.

    BeantwoordenVerwijderen