15 januari 2006

Kort beeldverslag Bett bezoek

Sinds deze week beschik ik over een account bij de videoportal van Kennisnet, waardoor ik nu ook daar filmmateriaal kan plaatsen. Dat moest natuurlijk worden uitgeprobeerd en hoe kan dat beter dan met een kort beeldverslag van mijn bezoek aan de Bett show in Londen. Ik heb dit vrij snel in elkaar geknutseld met behulp van Photostory. Het is dus eigenlijk geen echte video, maar wel een .wmv bestand.
Ik ben er zelf nog niet uit: is dit nu een vodcast, een extended podcast of gewoon prutswerk? Zeg het maar...
Helaas staat Blogger mij niet toe om een videobestand te embedden op de manier zoals Kennisnet dat aanbiedt, dus moet ik hier volstaan met een link naar het bestand.
Helaas, ik kom erachter dat de videoportal van Kennisnet nog niet helemaal werkt zoals het zou moeten. Ik kan filmpjes uploaden, ik kan ze zelfs bewerken, maar de link die gegenereerd wordt werkt niet... We moeten het dus toch doen met de diensten van dailymotion en Openvlog.
Als je naar de videoportal van Kennisnet gaat kun je zoeken op: bettshow. Je krijgt dan wel de pagina te zien die ik gemaakt heb, maar de rest gaat fout. Jammer....

1 opmerking:

  1. Ik kan je productie gewoon bekijken hoor. Leuk om te zien, vooral die toetsenborden, volkomen nieuw voor mij. Altijd leuk dit soort uitstapjes, doe ik zelf veel te weinig.

    BeantwoordenVerwijderen