15 februari 2006

De eerste afvallers?

Hoe snel gaan start-ups aan hun eigen succes ten onder?
De afgelopen tijd heb ik hier regelmatig melding gemaakt van nieuwe sites met nieuwe mogelijkheden. Op 22 december meldde ik nog enthousiast de start van mailfeed.org. Vandaag krijg ik het uitdrukkelijke verzoek om alle feeds op te heffen want:

MailFeed.org
is shutting down
(for now)

My web hoster has asked me to take the MailFeed site down as it was consuming too much resources. I'm on a shared server, and a dedicated server is too expensive right now, so I concurred.
I'm really sorry that this happened so early. I'll see if I can set up this service in a way that is more sustainable, but for now I can only ask you to watch the news section for an official announcement.

Hoeveel accounts heb ik de afgelopen maand niet genomen op hoeveel sites? Ze komen en ze gaan, maar ondertussen hebben ze wel mijn gegevens. Natuurlijk kies ik iedere keeer een ander wachtwoord......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten