03 maart 2006

Mijn log, mijn regels

Mijn log, mijn regels
Trouwens, volgende week ben ik er de hele week niet! Ik ga met een groep van 50 leerlingen (wij noemen ze deelnemers) van de afdeling Sport en bewegen op werkweek naar Oostenrijk! Er gaan 15 notebooks, een access point en een server mee en ik mag ze helpen om hun verslagen te maken, foto's en video's te verwerken en misschien wat op een weblog te plaatsen. Helaas heeft de jeugdherberg geen internet, dus moet ik met een usb stick vol informatie waarschijnlijk iedere dag op zoek naar een plek waar ik de zaak kan uploaden. Het zal hier dus even wat rustiger worden en dat is niet verstandig als je het best bezochte blog van de hele wereld wilt hebben. Het zij zo (of zei het zo?)
Uiteraard gaan de lange latten ook mee, dus combineer ik het leuke met het aangename:-)

3 opmerkingen:

 1. Het zal stil worden volgende week.
  Je zou ze natuurlijk kunnen laten podcasten via je odeo-inbelaccount. Ik neem tenminste aan dat de jeugdherberg wel telefoon heeft?
  Veel plezier in de sneeuw volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Willem, prettige 'werk'-week gewenst. Je bent ook niet connected via satelliet begrijp ik, zodat we je kunne volgen met skien? ;-)
  En verlies die usb-stick niet tijdens een afdaling.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Willem,

  Hals- und Beinbruch :-)

  Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen