25 april 2006

Homo Zappiens revisited


EyeToy
Met keynote speaker Wim Veen, hoogleraar Educatie en Technolgie aan de TU Delft, had de N@tschool gebruikersvereniging een zeer gerenommeerd spreker in huis. In zijn voordracht nam hij de bezoekers mee naar het jaar 2020 en naar de situatie die er dan volgens hem ontstaan is in onderwijsland. Dankzij de NS kwam ik te laat binnen en viel midden in de EyeToy act, deze keer met een vrijwilliger uit de zaal die het dansen nog niet zo goed onder de knie had. Omdat het verhaal mij nogal bekend voorkwam heb ik m'n prioriteit bij een kopje koffie gesteld. Daar had ik achteraf wel spijt van, want Wim Veen vroeg aan het eind van zijn presentatie of de blogger in de zaal zat die iets op zijn weblog had geschreven over zijn presentaties. Ik had graag mijn vinger opgestoken! Maar ik moet zeggen: collega's van mij die zijn verhaal voor de eerste keer hoorden vonden het heel mooi en zeer inspirerend, en daar gaat het om!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten