17 april 2006

Terugblik op de Edukast

Op de Edukast van deze week staat een interview dat Pierre Gorissen mij afnam over mijn ervaringen als "live blogger" op CvI conferentie in Veldhoven. Dit interview ging via Skype en Pierre gebruikte daarnaast Pamela als third party tool om alles mooi binnen te krijgen. Het resultaat vind ik eerlijk gezegd verbluffend omdat ik weet hoe vaak ik m'n tekst kwijt was, in de lach schoot of soms volledige onzin begon uit te kramen. Ik vind het werkelijk heel knap hoe Pierre al knippend en monterend hier toch een uitzending van heeft weten te maken waar goed naar te luisteren is! Al met al zijn we daar toch een uur mee bezig geweest. Het blijft me verbazen hoeveel tijd Pierre hierin steekt, maar juist ook omdat hij uitlegt waar hij allemaal tegenaan loopt hebben we er met z'n allen heel veel aan!
Veldhoven wil ik zelf nog even laten bezinken, maar over een tijdje kom ik hier zelf ook nog met een terugblik met de nodige tips en aanbevelingen! Wordt vervolgd dus...
audio directe link naar de uitzending (13.890 kB)

(19 minuten en 44 seconden)

1 opmerking:

  1. Onzin. Ik heb alleen bij de eerste vraag geknipt omdat we die twee keer gedaan hebben en daarnaast alleen mijn eigen vragen opnieuw ingesproken zodat het audioniveau gelijk was aan wat ik in Audacity deed. Daar wil ik nog vanaf, maar dat ging nu technisch even niet anders.

    De audiokwaliteit van de Pamela-opname viel me achteraf nog mee vooral ook omdat de enige Skype-storing die uiteindelijk in het gesprek zelf zat weggeknipt kon worden en dus niet hoorbaar was in het eindresultaat.

    Vanochtend ben ik toch maar weer aan het experimenteren geweest met kabels en de mixer (moet nu even alles documenteren zodat ik het zonder problemen opnieuw kan opbouwen). Want zolang die echo in Pamela aanwezig is vind ik het toch niet echt heel bruikbaar.

    BeantwoordenVerwijderen