03 mei 2006

De hei op

Krent en schaap

2 bordercollies, 600 schapen, een herder en ik zei de gek...

Update: De posting van vanmiddag was natuurlijk niet meer dan een excuus om te kijken of ik midden op de Benderse heide (bij Ruinen in Drenthe) ook GPRS verbinding zou hebben.

Gelukkig had ik nog een andere camera meegenomen zodat ik ook wat "echte" foto's heb kunnen maken. Prachtig weer, maar moeilijke lichtomstandigheden om mooie foto's te maken (of gewoon te weinig ervaring). Toen ik Roelof (de herder aan wie ik Webber, mijn bordercollie en veel wijze lessen te danken heb) uitlegde dat ik even een foto op m'n weblog had gezet en "nu gewoon" op internet zat kreeg ik een vreemde blik terug...

1 opmerking:

  1. Nou nog een GPS-ontvanger met Bluetooth zodat je hem op de kaart kunt aanwijzen waar jullie op dat moment zijn.
    Wedden dat hij dat nauwkeuriger weet dan je GPS ontvanger? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen