07 mei 2006

De Pepper Pad als open alternatief

Iemand die na maart nog iets van het Origami project gehoord heeft? Nu is er een open source alternatief in de vorm van PepperPad. Groter dan een PDA, kleiner dan een notebook en met Linux aan boord als besturingssysteem. Het kan veel, maar net weer niet genoeg. Zo kunnen er (nu) geen PDF bestanden gelezen worden. Dankzij WiFi aan boord is surfen mogelijk waar WiFi beschikbaar is. Gek genoeg zit er geen netwerk aansluiting op. Al deze wijsheid haal ik van: Madpenguin.org waar een uitgebreide review van 5 pagina's te lezen is. Wat moet dat kosten? Volgens de site van www.pepper.com $850, maar ze beloven deze maand een refund van $150. Als iemand mij wil sponsoren zodat ik dit apparaat verder kan bekijken houd ik me van harte aanbevolen...
Klik op de foto voor een vergroting met duidelijke weergave van de bedieningsmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten