16 mei 2006

Deep Dive...

"Beste Willem,
Zoals je reeds hebt vernomen is er een Denktank opgezet voor het inventariseren en uitwerken van de mogelijkheden om op basis van web 2.0-principes naar het aanbod van **** te kijken. Daarbij is de opdracht om geinsprireerd op Web 2.0 vs Web 1.0 een nieuwe richting voor **** uit te denken samen met mensen vanuit het onderwijs zelf.
Na uitvoerig overleg is besloten om met behulp van een zogenoemde Deep Dive sessie de eerste contouren te schetsen van relevante Web 2.0 processen waarop een nieuwe strategie zou kunnen inspelen.
Een Deep Dive sessie is een veredelde brainstorm sessie dus je hoeft je zwemvliezen niet mee te nemen. Om tijdens deze sessie het hoogste rendement te behalen hebben we gekozen voor de volgende samenstelling van Deep Dive deelnemers:
****,****,****,****,****,****,****,****,****,****.
Gezamelijk met mensen vanuit het onderwijs zullen we tijdens deze Deep Dive sessie elkaar inspireren met nieuwe ideeen en inzichten en deze uitwerken tot concrete voorbeelden. Meer info over de Deep Dive en de opdracht volgt.
De Deep Dive sessie kan plaatsvinden op 19 juni 2006. Wij willen je daarom vragen om aan te geven of je op deze dag beschikbaar bent om deel te nemen aan de Deep Dive sessie die naar alle waarschijnlijkheid een hele dag in beslag neemt.
We hopen dat je enthousiast bent over deze inspirerende dag en dat je beschikbaar bent om deel te nemen."
Was getekend: ****

Natuurlijk heb ik ja gezegd en ga ik er graag naar toe.
Helaas mag ik hier niet melden om welke club het gaat, maar ik hoop echt dat we hier straks met z'n allen de vruchten van gaan plukken. Ik ga er in ieder geval mijn best voor doen! Ik houd jullie op de hoogte, en als je me web2.0 dingen mee wilt geven waarvan je vindt dat die hun weg zouden moeten vinden naar het onderwijs, dan houd ik me van harte aanbevolen...

1 opmerking:

  1. Je zou eens in de laatste PCM van juni kunnen kijken, daar staat een overzicht in met 100 Web 2.0 applicaties. Ik vond hem erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen