01 juni 2006

Bloggen in Amerika

Dag Willem,
Je was laatst benieuwd wie de blogger zou worden voor de Educause 2006. Ik kan je het volgende vertellen: dat ben ik. Misschien is het leuk, om zoals je toen zij, ideeën rondom het verslag op de weblog e.d. uit te wisselen.
Groeten, Gerard

Dat mailtje kreeg ik gisterenavond laat, maar ik had geen tijd om er gelijk een bericht aan te wijden. Natuurlijk heb ik Gerard wel direct een berichtje teruggestuurd om te zeggen dat ik graag samen met hem ideeën wil uitwerken. Ik ken Gerard onder andere van mijn Scholenlijst community en van het WIKIKIDS project waar hij heel veel tijd in steekt.

Pierre maakt hier op zijn weblog ook melding van en zegt: "En dat is mooi. Al was het maar omdat Gerard nog niet zo heel lang aan het bloggen is".
Ach Gerard, ik ben ook nog maar net een half jaar echt serieus bezig, dus wat maakt het uit? Met ons enthousiasme komen we er wel!
Maar laat onverlet: als iemand tips voor ons heeft houden we ons van harte aanbevolen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten