15 juni 2006

De kracht van weblogs

Vorige week plaatste ik een bericht met als titel: Spectaculaire WK - aanbieding
Het was een grap die ik had overgenomen uit de Scholenlijst mailinglist, daar geplaatst door Hans Beck. Vandaag Komt Hans daar nog eens op terug. Puur uit nieuwsgierigheid heeft hij bij Google de volgende zoekopdracht ingevuld: "spectaculaire wk aanbieding"
Tot zijn stomme verbazing staat zijn site nu als eerste hit bovenaan bij Google, en dat terwijl hij de aanbieding maar op 2 plekken had aangeboden: op de Scholenlijst en een andere mailinglist, vanwaar het op 2 weblogs (waaronder deze) was overgenomen.
Relativerend besluit hij zijn bericht dat hij nog niet één aanbieding verkocht heeft.
Mijn verhaal controlerend voordat ik het plaats zie ik trouwens dat de eerste plaats nu is ingenomen door edublogs. Hoe het daar dan weer terechtkomt... :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten