19 juni 2006

Non-disclosure agreement


Vlechtwerk
Originally uploaded by Trendmatcher.
"En, wat ga je hier vanavond over bloggen Willem?" werd me vandaag gevraagd. Niets dus, want hoewel niet schriftelijk ondertekend, heb ik de organisatie mondeling toegezegd via mijn weblog geen ruchtbaarheid te geven aan de sessie die ik vandaag mocht bijwonen. Ik kan jullie dus niet vertellen waar ik geweest ben vandaag, wie daar nog meer waren en wat we gedaan hebben. Maar over het maken van foto's is niets gezegd en bij de strenge toegangscontrole (zonder legitimatie komt u niet binnen) werd ik niet gefouilleerd. Hierbij dus een foto van de applicatie die ik mee heb helpen ontwikkelen.
Comments zijn welkom. Wie raadt wat hier is uitgebeeld wordt in vertrouwen genomen... Werknemers van bepaalde bedrijven zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gediscusieerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten