21 juni 2006

Wie past er op mijn weblog?

Je gelooft het niet, maar nu is er blogsitter.net:
"blogsitter.net is the plattform for bloggers who need caring people to sit their blogs."

Ook ik ontkom er niet aan dat ik straks minstens 4 weken offline ben. Wat gebeurt er dan met mijn weblog? Raak ik al mijn lezers kwijt omdat "er niks meer gebeurt"?
Moet ik ook op zoek naar iemand die gedurende mijn vakantie periode als "ghostwriter" mijn weblog bijhoudt?
Ik denk niet dat het wat wordt met deze babysit service. Ieder weblog is zo specifiek (in mijn ogen) dat ik me niet kan voorstellen dat je dat "even" door iemand anders kan laten doen...

Aan de andere kant, als er mensen zijn die wel een keer via mijn weblog een posting zouden willen doen houd ik me van harte aanbevolen!

Wat ik natuurlijk ook kan doen is nu al allerlei berichten verzinnen en die in de tijd vooruit zetten bij Blogger zodat ze pas later gepubliceerd worden, maar wees eens eerlijk als lezer: zitten jullie daarop te wachten om zo voor de gek te worden gehouden?
JE MAG ANTWOORDEN HOOR!!! (daarvoor zit er een "reactieknop" onder dit bericht)

Ik heb even gekeken in de campinggids van de ANWB, maar ik zie nog geen gegevens over WiFi voorzieningen op campings in de Pyreneeën...

7 opmerkingen:

 1. Een babysitter om in mijn naam berichten te plaatsen tijdens mijn vakantie hoef ik niet. Iemand die de tent in de gaten houdt, SPAM verwijderd etc. zou best hanndig zijn. Is dus meer iemand die de planten water geeft dan een sitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mens gaat met vakantie om er even helemaal uit te zijn. Alleen robots houden nooit op. Je mag kiezen :-)

  Gewoon een post dat je een poosje met vakantie bent. Als echte blogger moet dat kunnen en als echte bloglezer/bezoeker moet je daar begrip voor hebben.

  De boog kan immers niet altijd gespannen staan. ... Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit er niet op te wachten.

  En Laptop+WiFi mee op vakantie lijkt me persoonlijk ook geen goed plan (maar dat moet je helemaal zelf weten).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Willem,

  Bekijk het eens van de andere kant. Je vaste lezerspubliek verdient ook vakantie. Dan kunnen ze daarna vol nieuwe energie je blog weer volgen.

  Ted Bisschop

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha

  Er wordt werkelijk van alles verzonnen momenteel :-)

  Edwin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben het met Pierre, Fred en Anonymous eens. Dankzij RSS komen je lezers toch weer bij je terug. Maar een hulp die helpt mailboxen etc op te schonen, zou habdig zijn.
  Zie mijn bijdrage over Elke dag bloggen hoeft niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ga gerust lekker op vakantie. Zorg dat je berichten na de vakantie weer pakkende titels hebben en de lezers komen via rss automatisch wel weer terug. Ik in ieder geval wel.

  BeantwoordenVerwijderen