10 juli 2006

2006 Conference on Information Technology

Mijn vaste bezoekers hebben al eerder kunnen lezen dat ik in oktober naar Amerika ga voor de "2006 Conference on Information Technology".
Vandaag heb ik het voorlopige programma "even" doorgenomen.
Allemensen, wat een aanbod!
Hoe ga ik hier in vredesnaam een behoorlijke keuze uit maken?
Ik zou natuurlijk mijn lezers kunnen oproepen om me te helpen met een soort van voorkeurslijst, waarbij de meeste stemmen gelden. De bedoeling is namelijk dat ik ook ga bloggen en dan zouden jullie mee kunnen gaan bepalen welke sessies ik moet volgen, om er vervolgens een verslag van te krijgen. Ik zet dit idee even in de week. Als iemand een suggestie heeft hoe zoiets te organiseren is dan houd ik me van harte aanbevolen!

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, inderdaad, niet te doen. Nou ja, ik zou Negroponte meenemen (als die spreekt trouwens, kan hem niet zo gauw vinden), voor de rest is het lastig kiezen. Wel een prachtig iets om naar toe te gaan. Wens je nu alvast heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen