12 juli 2006

Klikvoer

"Heb je wel genoeg leesvoer bij je?" vraagt mijn vrouw ieder jaar voor we op vakantie gaan.
Ik durf het mijn bezoekers (waaronder veel mensen uit de "boekenwereld") bijna niet te bekennen, maar ik ben eigenlijk niet zo'n lezer. Ik heb er gewoon het geduld niet voor. Maar voor deze zomer neem ik een prachtig boek mee, niet zozeer om te lezen, maar om te kijken, en te klikken in de meegeleverde CD-rom. Ik heb het over de web design index, nummer 6. Een prachtig boek met screendumps van meer dan 1000 websites! Op de meegeleverde cd kun je doorklikken naar offline pagina's, vaak met veel flash enz. De broncode kan webdesigners veel inspiratie geven. Meer dan dit boek (en natuurlijk m'n notebook) heb ik de komende zomer dus niet nodig!
Een uitgebreide recensie is te vinden bij Zeenz.nl (ook een aanrader om te bookmarken)

2 opmerkingen:

  1. Vraagt ze dat omdat ze graag wil dat je rustig bent op vakantie of is zij zelf wel een echte lezer?

    Hoe dan ook: geniet van de welverdiende vakantie!
    De computer gaat in ieder geval mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn boeken liggen iig al klaar, mooie combinatie van lekkere leesboeken (tenminste, dat hoop ik) maar ik neem ook maar wat werkgerelateerde boekjes mee (en ja, dit jaar gaat er ook een laptop mee). Enjoy!!!

    BeantwoordenVerwijderen