13 september 2006

Deeptaggen in Motionbox

DeeptagNatuurlijk ken ik Google video, YouTube, DailyMotion en OpenVlog, maar Motionbox is nieuw voor me, ook al bleek ik me achteraf geabonneerd te hebben op hun nieuwsbrief. Vandaag kwam een mailtje binnen met groot nieuws: Motionbox brengt een nieuwe embedded player uit waarmee het mogelijk is te "deeptaggen" naar fragmenten binnen een video opname. Met een scrollbalk kun je heel makkelijk door de fragmenten scrollen en je kunt ieder fragment een tag geven. Voor de wat langere filmpjes zie ik hier geweldige mogelijkheden! Iemand al ervaring met deze? Wil je zien wat ik bedoel, kijk dan op hun weblog, of bekijk dit prachtige filmpje:-)
Overigens heb je wel Flashplayer9 nodig...

1 opmerking:

  1. Ik zag de band voorbij komen op MTV, schitterende videoclip inderdaad. Je kunt hun website met meer filmpjes hier vinden. Zover ik kan zien geen podsafe versie van beschikbaar, dus helaas niet bruikbaar in de EduKast, maar evengoed leuk.

    BeantwoordenVerwijderen