27 september 2006

Gat wat kinderachtig!

met dank aan ICT op School Vanavond neem ik de tijd om het Vier in Balans ICT-informatiepakket van ICT op School door te nemen. Graag wil ik daar een apart bericht aan wijden, want dat is het zeker waard. Prachtig materiaal, gebundeld met een CD-rom én een audio cd om de inmiddels verschenen podcasts bijv. in je auto te kunnen beluisteren. Op de CD ook een verzameling van leuke vrij te gebruiken illustraties (uiteraard met bronvermelding).
Op zoek naar een manier om op m'n weblog te kunnen melden hoe deze uitgave te bestellen is kom ik bij het Colofon, en daar staat een aantal links:
www.ictopschool.net
www.ispwijzer.nl
www.kennisrotonde.nl
www.kennisnetictopschool.nl (die variant kende ik nog niet)
en dan als laatste: www.kennisnet.org
Gek genoeg staat het bij iedereen bekende www.kennisnet.nl er niet bij.
Ik weet dat alle werknemers van de stichting .org gebruiken voor hun e-mail adres, maar ik heb hem als url nog nooit aangeklikt. Als ik dat doe krijg ik echter niks...
Verontrust ga ik andere extensies proberen:
http://www.kennisnet.net/ werkt, http://www.kennisnet.eu/ ook (goed zo!).
http://www.kennisnet.info/ en http://www.kennisnet.biz/brengt me bij Plesk?
Maar dan probeer ik http://www.kennisnet.com/ en ik kom bij een methodesite van Heutink.
Gat, gat, gat, wat zielig en wat kinderachtig! Is dit nu slim van zo'n uitgever? Krijgt hij hier nu extra klanten mee? Komt dit zijn naam ten goede? Bij mij roept het alleen maar medelijden en weerstand op. Dus stuur ik dit bericht zo meteen maar naar: info@heutink-ict.nl.
Wat vinden jullie hier nu van? Is dit marketingtechnisch gezien nu slim of juist niet?

3 opmerkingen:

  1. Hoi Willem. Dank voor je berichtje over kennisnet.org. Ik ga er naar kijken, want zag dat het domein gewoon 'in eigendom' is van Kennisnet Ict op School. Misschien is het snel opgelost :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat met kennisnet.com gebeurt, gebeurt ook met ictopschool.nl ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En: nabestellen van het infopakket kan (op moment waarop ik dit bericht plaats in ieder geval ;-)) nog via http://www.ictopschool.net/vakantiekaart .

    BeantwoordenVerwijderen