11 november 2006

Ik ga weer naar school!

En bij me in de klas zitten mensen uit Abu Dhabi, Amerika, Canada, Duitsland, Engeland, Italie, Mexico, Nederland en Portugal! Veel deelnemers hebben als eerste opdracht al een .kmz bestand op Moodle geplaatst van de plaats waar ze wonen met wat extra informatie.
De bedoeling is nu dat we Google Earth verder verkennen en met lesideeën komen.
Ik voel me weer helemaal leerling en ga m'n huiswerk natuurlijk niet zelf verzinnen, maar put lekker uit de bronnen van John Demmers en Gerard Dümmer. Grappig is dat ik in de cursus mensen uit Nederland zie die ik (nog) niet ken, maar die wel via mijn vorige bericht bij deze cursus terecht zijn gekomen! Ook ICTopSchool besteedt er aandacht aan. Al met al een spannende manier van (weekend)leren. Ik begrijp inmiddels dat knowschools veel vaker dit soort weekend-cursussen organiseert.
"En Willem, ga je vandaag nog bladharken?"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten