29 november 2006

PowerPoint Extreme Makeover

Dean Shareski van Ideas and Thoughts from an EdTech heeft met behulp van Camtasia een filmpje gemaakt over hoe je Powerpoint wel en niet moet gebruiken. Hiermee slaat hij wat mij betreft twee vliegen in één klap! Mooie overgangen, slim gebruik van picture in picture en zo zie ik nog veel meer dingen die ik graag zou toepassen (als ik tijd had en iets om een presentatie over te maken:-)


Voordat ik dit bericht plaatste heb ik Dean gevraagd of ik dit filmpje mocht embedden in een eigen posting en binnen 10 minuten kreeg ik als antwoord: most certainly!

1 opmerking:

  1. Willem,

    Sorry, I accidentally deleted the video but have uploaded a new version, you'll have to insert it again...Sorry

    I've uploaded it but still don't have the code.

    Dean

    BeantwoordenVerwijderen