09 december 2006

Actuele persberichten

Nieuwsgierig of er al wat geplaatst is over de EduExchange door de "officiële" kanalen kom ik na wat klikken terecht op de site van de Stichting Kennisnet Ict op School. Daar lees ik dan bij actuele persberichten:
Daar word ik dan weer zo moe van he.
Ook op de site van EduExchange staat nog steeds: Laatste nieuws (5 december 2006) alsof er daarna niets meer gebeurd is. Zou er op vrijdag niet gewerkt worden? Nu snap ik in ieder geval wel waarom Harm Weistra de webloggers als eerste zijn presentatie aanbood. Wij zijn (nog) zo gek om er in het weekend tijd aan te besteden...
Wel mooi dat ik op de voorpagina van de site van Kennisnet Ict op School het meerjarenplan 2006-2008 vind, te downloaden als pdf bestand.
Daarin lees ik onder andere:
Goed nieuws dus voor Wilfred Rubens die het gisteren waagde aan mensen van Kennisnet te vragen of een binenkort te starten site (flexibelleren.kennisnet.nl) ook een RSS feed zou gaan bevatten.
Zoals je kunt lezen worden het waarschijnlijk gebruiksvriendelijke feets!

1 opmerking:

  1. Hoe kan iets wat gebruikersvriendelijk is nu niet bestaan :)

    Moqub

    BeantwoordenVerwijderen