17 december 2006

Audiocomments weer mogelijk

Gisteren kwam ik met "Of spreek een bericht in" Mobatalk.
Marc, van MarcNext.com maakte er gelijk gebruik van maar sprak zijn verbazing uit dat ik die tool nog niet kende. "Hij staat al een hele tijd op frEdSCAPEs" zei Marc. Toen ik daar ging kijken zag ik dat ik de tool bij Fred notabene een paar keer zelf gebruikt heb om een boodschap achter te laten!
Toch weer enthousiast geworden heb ik besloten hem een vast plekje op m'n weblog te geven, rechts bovenaan in de sidebar. Omdat ik de layout van mychingo.com niet zo mooi vind, te smal en te hoog, maak ik nu gebruik van FeedPlayer.
Het mooie van Mobatalk vind ik dat het automatisch een RSS feed genereert die je dus bijv. via FeedPlayer kunt hergebruiken. Het voordeel van deze player is bovendien dat je de tekst die je met je boodschap kunt ingeven ook in beeld krijgt. Het is dus niet alleen audio, zoals Marc opmerkt...
Hierbij dus nogmaals een uitnodiging aan al m'n lezers om deze tool eens uit te proberen, desnoods onder een nickname...
Hiermee is wel de audiocomment knop die ik onder ieder bericht had verdwenen omdat deze toch door niemand gebruikt werd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten