29 december 2006

Sneller toegang tot de BETTSHOW

Vandaag ontving ik mijn toegangsbewijs voor de BETTSHOW. Over 2 weken heb ik dat alweer achter de rug.
Voor mensen die nog kaarten willen bestellen hierbij een tip: Als je van plan bent erover te gaan bloggen, waarom zou je dan geen press pass aanvragen? Natuurlijk betreft het hier burgerjournalistiek, maar die term kennen ze nog niet op de website.
Het grote voordeel is dat je via een aparte ingang naar binnen mag en op die manier de lange rij wachtenden die er altijd staat kunt vermijden. Daarnaast heb je tevens toegang tot de pressroom, om te relaxen, te genieten van de "complimentary refreshments" en waar computers staan met internet aansluiting. Daarnaast kun je daar de presspacks meenemen zodat je in één keer alle folders hebt.
Ik zag trouwens dat mijn vrouw als "principal" ook via de zijingang naar binnen mag dus we hoeven elkaar niet uit het oog te verliezen.
De BETT is vaak zo druk dat je nauwelijks een plekje kunt vinden om even te zitten en een broodje te eten. Daarom is het goed te weten dat er ook een International Lounge is, waar meestal wel plek is, waar ook gratis drankjes zijn en waar je als foreigner zo naar binnen mag.
(Wat vinden jullie van de "job-title" die ik ingevuld heb?:-)

1 opmerking:

  1. @Willem,

    Goed idee! Ik heb al wel een gewone bezoekerspas, maar dat perspasje is wel aantrekkelijk. Ik hoop dat die nog op tijd komt!

    BeantwoordenVerwijderen