07 december 2006

Uitslagen EduExchange enquete

Vandaag was ik, samen met zo'n 500 anderen, op de EduExchange. De komende dagen zal ik daarover een aantal berichten plaatsen. Tegen de snelheid van werken van Wilfred Rubens kan ik echter niet op, dus wil ik nu eerst vooral naar dit bericht op zijn weblog verwijzen. Terwijl Wilfred zijn bericht rustig in de trein kon aanmaken stond ik natuurlijk weer een tijd in de file. Vanmorgen om 6.45 uur de deur uit en vanavond om 21.15 uur weer thuis, maar toch was het die moeite zeker weer waard! In de forumdiscusie aan het eind van de dag werd gelijk mijn bericht van afgelopen dinsdag aangehaald, waarbij Harm Weistra aangaf dat het wel degelijk de bedoeling was dat er mét deelnemers gediscussieerd werd. Ik ben bang dat hij me niet helemaal goed begrepen heeft, want met deelnemers bedoel ik natuurlijk leerlingen/studenten, en niet de aanwezigen in de zaal. Verder blijf ik bij mijn mening dat ik het jammer vind dat we niet zelf stellingen konden aandragen, maar alleen konden discussieren aan de hand van de vooraf aangedragen stellingen via de enquete. Wat ik wel heel cool vond is dat Harm Wilfred en mij aan het eind van de discussie zijn presentatie aanbood om op ons weblog te publiceren, even vergetend dat Surf en Kennisnet het misschien ook wel leuk zouden vinden om op de EduExchange site zelf te zetten:-)
Thuisgekomen had ik zelfs al de resultaten als Word document in m'n mailbox, maar (evenals Wilfred) heb ik daar maar even een pdf bestand van gemaakt.
Hieronder een screendump van en van de vragen, maar alle resultaten zijn hier te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten