01 januari 2007

Laat me m'n eigen gang maar gaan

Gezellig oud en nieuw vieren met een aantal vrienden is toch altijd iets speciaals. De een zorgt voor champagne, de ander voor oliebollen en de jongen met het meeste geld mag het vuurwerk regelen. Wat me wel opviel gisterenavond is dat na 23.00 uur eigenlijk geen televisie meer gekeken werd, maar vrijwel iedereen zat te sms'en. Het mooiste moment echter vond ik zelf vlak na twaalven, toen iedereen naar buiten was om het vuurwerk af te steken, en ik met een trillende hond op schoot keek naar een optreden van Ramses Shaffy bij Paul de Leeuw, waar hij "laat me" zong... Prachtig!
Bekijk een registratie of lees de tekst.
Ik hoop dat ik dit jaar ook vooral m'n eigen gang mag gaan...

3 opmerkingen:

 1. Jammer dat ik 't gemist heb. Echt waar!
  Ik stond dus buiten ... (zucht)

  Willem,
  Ga vooral je eigen gang. Als je dat doet, blijf ik hier langs komen :-)

  Een GOED en vooral je-eigen-gang-gaan-2007!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende clip! Ik heb een snelkoppeling op mijn bureaublad gezet. De herhaling van het tv-optreden is helaas nog niet beschikbaar (de link ontbreekt). Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfff, laat ik net een reactie bij je achter en zit ik ook nog over je te roddelen bij Pierre (in positieve zin trouwens!), besef ik dat ik je helemaal geen goed 2007 heb toegewenst. Ik ben niet op de hoogte van de etiketten, maar volgens mij ben ik nog niet te laat. Dus bij deze!

  En ja Ramses, zeker gezien, indrukwekkend.

  BeantwoordenVerwijderen