25 januari 2007

Wie bouwt voor mij een database?

FCO-im Casetool, Kan iemand voor mij een database bouwen?

"Hi,
Ik moet voor Informatica een practische opdracht maken met het FCO-IM casetool(v 4.1) en Access als ik het goed heb.. Alleen ik kan en snap er niets van.
In de opdracht staat het volgende:
'Analyseer de rekening. Stel met behulp van het FCO-Im casetool een database samen. Maak aan de hand van je FCO-IM ontwerp een lege database in Acces 7.0, een perfecte database wordt beoordeeld met een 10'(een 10 is natuurlijk de bedoeling dus gelieve geen berichtje te sturen als je niet zo bekend bent met FCO-IM)
Kan iemand mijn opdracht maken? Over een mogelijke vergoeding kunnen we even onderhandelen . Bij interesse (of als je de opdracht wilt zien) kan je me een berichtje sturen, bij vragen natuurlijk ook."


Dit soort berichtjes vind je dus in fora als forum.fok.nl :-)
(via http://www.informaticavo.nl)

2 opmerkingen:

 1. Dat is toch een perfecte afspiegeling van hoe het er in de echte wereld ook aan toe gaat? Als je ergens niet goed in bent dan huur je een specialist die dat beter kan. Een "win-win"-situatie noemen ze dat geloof ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit doet me een beetje denken aan de PABO student die mij vertelde dat ze een vak had gehaald omdat haar vriendje een website voor haar in elkaar had gedraaid.

  Ik zie dit overigens niet als het inhuren van een specialist op een bepaald vakgebied omdat je er zelf geen kennis van hebt.
  Het gaat hier om een leerling of student die aan het leren is om specialist te worden. Dan is het niet de bedoeling dat je hiervoor iemand inhuurt.

  Of je hier een groot probleem van moet maken of niet is dan natuurlijk maar de vraag. Uiteindelijk heeft een leerling of student er alleen zichzelf mee. Maar hoe kun je deze werkwijze bij studenten en leerlingen het beste proberen te voorkomen?

  BeantwoordenVerwijderen