15 februari 2007

De CeBIT komt er weer aan!

Nog iets meer dan een maand en dan stroomt Hannover weer vol met snelle pakken, strakke rokjes en overvolle tassen met folders: de CeBIT!
Ik ben er een paar jaar achter elkaar geweest om me te laten overweldigen door alle ICT geweld. Als je er nog nooit geweest bent is het écht een bijzondere ervaring.
Op Marketingfacts lees ik dat Erik van Roekel een van de gelukkige bloggers is die verslag mag gaan doen!
Ook ik werd uitgenodigd door Hans Mestrum, maar heb helaas moeten bedanken voor de eer, hoe moeilijk ik dat ook vond. In die periode heb ik juist een heel druk programma (waarover later meer) en ik moest dus keuzes maken, hoe moeilijk me dat ook viel.

Het aanbod: een etentje, een overnachting en een dag beursbezoek waarbij je de hele dag gebruik kunt maken van een tablet pc om te bloggen!

Wel heb ik Hans gevraagd of hij in plaats van mij in ieder geval een andere edublogger de kans wil geven om de CeBIT met onderwijsogen te verslaan. Ik ben benieuwd van wie we straks de berichten mogen verwachten! (Natuurlijk heb ik hem een suggestie gedaan...)

1 opmerking: