14 februari 2007

Microsoft Firefox 2007

Vicky Davis, de "Cool Cat Teacher" windt zich behoorlijk op over deze site, maar ik vind het pure humor en nog goed verpakt ook!

Vicky ziet het als hét bewijs dat "de beste van ons" voor de gek gehouden kunnen worden.

Zelf vind ik het er zo dik bovenop liggen dat dit spoof/parodie/humor is, dat ik er alleen maar om kan lachen.

Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat bijv. kinderen zoiets al snel als geloofwaardig zullen zien en via een dergelijke site makkelijk verkeerde software zouden kunnen downloaden. Tja, in de boekwinkel staan ook wel boekjes met een nette kaft...

1 opmerking:

 1. Ik had het gezichtje van een lief jongetje gefotoshopt op de tronie van een tuchthuisboef, meegesleept tussen twee stoere agenten.
  Hee, zei het lieve jongetje, dat ben ik! Wanneer was dat gebeurd?
  Een deel van digital literacy is weten wat er kan, en weten hoe je ogen bedrogen kunnen worden.

  Ik denk dat Vicky te boos was om de site te lezen: de vacature bij Microsoft voor 'Funny Clown' of 'Takeover' de ingebouwde virusbeschermer die je beschermt tegen Symantec da's geekhumor, maar wel leuk.
  En als Vicky er niet om kan lachen: well boohoo! zegt msfirefox.

  BeantwoordenVerwijderen