04 februari 2007

Wat FLIcKr je me nou?

Het mooie van Flickr vond ik onder andere dat je, wanneer je op reis bent, heel makkelijk vanaf je mobieltje foto's naar Flickr kunt sturen die je - wanneer je gebruikmaakt van een speciaal e-mail adres - direct kunt doorzetten naar je weblog.
Ik zie nu dat, waarschijnlijk sinds de migratie naar de nieuwe Blogger omgeving, dat niet meer werkt voor zgn. FTP blogs waarbij je Blogger gebruikt zoals ik doe.
Daar baal ik dus behoorlijk van, want zo kan ik straks vanuit Oostenrijk niet even snel hier een berichtje met een foto plaatsen!
Wanneer ik de standaard wizard in Flickr gebruik ziet deze alleen mijn weblogs bij Blogger die gebruikmaken van de nieuwe layout en die gehost worden bij blogspot. Andere weblogs zoals deze worden niet gevonden.
Nu is er nog een andere mogelijkheid waarbij je het "API endpoint" van je weblog op moet geven, maar ik heb geen idee wat ik daar zou moeten invullen...
Iemand een suggestie?

1 opmerking:

  1. Ik zie het al weer.
    't Is allemaal VEEL TE INGEWIKKELD GEWORDEN.
    Wie weet er een goed/beter alternatief?

    BeantwoordenVerwijderen