27 maart 2007

Even uit balans

DSC_1871Net thuis gekomen na een vermoeiende, maar geweldige dag in Utrecht (waarover later echt meer...) zie ik meer dan 30 nieuwe mailtjes in m'n Gmail account met, aan het onderwerp te zien, een aantal reacties betreffende vandaag. Terwijl ik het eerste mailtje beantwoord knalt Gmail eruit en dat is 2 uur later nog steeds zo. Het gekke is dat m'n andere (maar minder gebruikte) Gmail accounts het wel doen. Ik moet zeggen dat het me lichtelijk in paniek brengt.
Dan pas ervaar je hoe afhankelijk je jezelf inmiddels gemaakt hebt van iets waar je gewoon blind op vertrouwt!
Gelukkig zie ik zoveel positieve berichten over de CWIS-NL bijeenkomst verschijnen dat ik daar nauwelijks iets aan toe hoef te voegen. Er komt nog een leuke geluidsopname en ik heb (helaas veel te weinig) foto's gemaakt.
Wil je in contact met me komen, doe dat dan tijdelijk niet via w.karssenberg(at)gmail.com maar via trendmatcher(at)gmail.com
Dat laatste account doet het namelijk wél!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten