17 augustus 2007

Alice bereikbaar, niet verkrijgbaar

Geen Alice voor mijSinds vanmiddag kan ik eindelijk alice.nl bereiken en heb daar gelijk een speedtest uitgevoerd.
Ze beloven me een veel snellere verbinding dan ik nu heb!
Dat is best raar want de surfsnelADSL verbinding die ik nu heb loopt via InterNLnet, dochter van BBned en dat is Alice ook.
Maar goed, van de 800 kbps naar een snelheid die tussen de 4 en 8 mbps is voor mij reden genoeg om onmiddelijk over te stappen!
Dus netjes begonnen met het invullen van het online bestelformulier. Stap 1 is natuurlijk een postcodecheck en ja, gelukkig is Alice op mijn adres leverbaar. Drie stappen verder moet ik invullen wat ik nu heb, Analoog of ADSL en ik moet kiezen voor dat laatste.
Dan krijg ik simpelweg de boodschap:
- Alice is niet verkrijgbaar in combinatie met een ISDN aansluiting. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alice. Alice is bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 22:00 uur op: 0900 1560 (0,25ct per minuut)
Dus dan maar bellen met voor de gein m'n MP3 recorder erbij (je weet tenslotte maar nooit!)
De Hotline van Alice is blijkbaar erg hot, want na 5 minuten geef ik de moed toch maar op. Ze hebben nu wel genoeg aan me verdiend...

Waar ik van baal is dat het nergens duidelijk op de site vermeld staat en je er pas achterkomt als je al van alles (over jezelf) hebt ingevuld!

ZO DUIDELIJK IS ALICE (is hun slogan)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten