24 augustus 2007

We gaan varen!

Verwacht vandaag niet teveel berichten hier. Ik kreeg net een telefoontje dat de ballonvaart die mijn vrouw en ik voor vanavond geboekt hadden doorgaat!
Dus accu's opladen, SD kaartjes leegmaken en meer van dat soort dingen. Ik zoek nog een telescopische stok of zoiets zodat ik foto's/video in de lucht van de mand kan maken met ons erin op zo'n 1,5 meter afstand.
We vertrekken vanaf het sportveld Angelslo in Emmen en met een NW wind varen we waarschijnlijk over Klazienaveen richting Duitse grens. (Zou er wi-fi zijn in de lucht?)
De weersverwachting is goed dus ik hoop mooie plaatjes te kunnen schieten!
Woon je toevallig onder de route, laat het even weten en ik zet je op de foto...

3 opmerkingen:

 1. Ah, geniet er van! En voor iedereen die dit eng vindt: het opstijgen gaat zo soepel als een lift die omhoog gaat en van wind heb je uiteraard geen last in een ballon.

  Heb je ook een GPS-tracker bij je zodat je de foto's ook op de kaart kunt zetten achteraf? (tis net wat ver weg om je die van mij te lenen).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier, Willem. Persoonlijk ben ik zo iemand die het "eng" vindt. Doodeng, zelfs. Ik heb erge hoogtevrees. Ik heb bij wijze van spreken al moeite met Google Earth ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Willem, ik ben jaloers! Als er iets is waar ik al jaren op zit te vlassen is het wel een ballonvaart! Wellicht net te laat maar'veel plezier. Ik ben benieuwd naar de visuele impressies...

  BeantwoordenVerwijderen