21 augustus 2007

Zoho Writer gaat offline

Nou mag je wel hopen dat binnenkort Alles Altijd Overal binnen bereik is, Zoho denkt daar blijkbaar toch iets anders over.
Zoho Writer, onderdeel van de Zoho Office Suite, komt namelijk met offline functionaliteit. Nu alleen nog maar "read-only", maar over een week beloven ze ook edit mogelijkheden. Opvallend genoeg maken ze daarbij gebruik van Google Gears.
Als je interesse hebt, lees dan ook het verhaal bij TechCrunch en bij Google Blogoscoped.

1 opmerking:

 1. Ik zit hier al enige tijd op te wachten.

  Ik werk bijvoorbeeld niet erg dicht bij huis en ga met de trein naar mijn werk. Tijdens dat ritje werk ik op m'n laptop. Op zich geen probleem. Ware het niet dat er steeds vaker samen met collega's via Google Docs & Spreadsheets gewerkt wordt.

  Aangezien de NS nog geen WIFI biedt in de trein (Pas ergens in 2008), kan ik niet verder werken aan deze documenten.

  Als ik (net als nu met Google RSS reader) van te voren offline kan gaan en later bij connectie kan synchroniseren, kan ik dus gewoon tijdens mijn reis doorwerken.

  Gr. Martijn

  BeantwoordenVerwijderen