23 september 2007

Stop je shirt in je broek

Vandaag kwam ik erachter dat soapbox.msn.com niet meer bestaat maar is opgenomen binnen MSN onder een andere url: http://next.video.msn.com/
Eigenlijk alleen toegankelijk als je in Amerika woont, maar ik had er al een aantal video'tjes neergezet, juist omdat ze op YouTube begonnen waren met het toevoegen van reclame. Gelukkig kon ik ondanks de nieuwe structuur nog wel bij mijn account en bij mijn filmpjes komen, maar wat schetst mijn verbazing: ieder filmpje gaat nu vooraf door een reclamefilmpje, walgelijk!
Nog vervelender is dat je filmpjes van een ander niet kan embedden op je eigen site. Je mag er alleen maar naar verwijzen, met de onvermijdelijke reclame als hinderlijke hindernis.
Dus zal ik MSN Video zoals het nu heet waarschijnlijk niet vaak meer gebruiken.

Toch kon ik het niet laten even een paar zoektermen in te geven en kwam zo terecht op het volgende filmpje met als titel:

School Dress Code Video
"Without a dress code, school administrators would never know what kind of heat fresh-faced middle schoolers are packing."
Daarin wordt uitgelegd dat je van leerlingen mag verwachten dat ze hun shirt in hun broek stoppen en waarom "baggy trousers" op school niet zijn toegestaan...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten