23 oktober 2007

Ik ga op vakantie en neem mee

HPIM1733Een favoriet spelletje in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk.
Ik geloof dat we het een keer hebben volgehouden van Dyon naar Lyon!
Wat neem jij mee op vakantie?
Dat is de vraag die Pierre Gorissen stelt op zijn weblog nu hij er zelf voor een weekje tussenuit is, zonder notebook en zelfs zonder mobieltje!

Luister naar zijn uitnodiging:

Wat doe jij tijdens je vakantie, ga je op zoek naar internet café's, gebruik je je mobiele telefoon om via Twitter contact te houden met de achterblijvers, of probeer je juist uit de buurt te blijven van alles wat je aan thuis herinnert?

Laat het hem weten, dat kan door bij zijn bericht een reactie achter te laten, maar leuker is natuurlijk als je dat met audio doet.
Dat kan door een voicemail achter te laten via de EduKast Voicemaillijn: 0493-712007 (maximaal 2 minuten).
Je kunt ook een Yabmail versturen via http://www.yabmail.com/ of gewoon een MP3-bestand in een mail naar EduKast@gmail.com (maximaal 10MB).
De reacties verwerkt Pierre in de eerstvolgende Edu(pod)Kast van aanstaande zondag (aflevering 303 alweer!)

Ik moet er zelf niet aan denken een tijd geen internetverbinding te hebben, al was het maar om m'n mail en RSS feeds bij te houden. Ik kan me met moeite opleggen om een week niet te bloggen en zorg er in ieder geval voor dat ik de nodige spullen bij me heb "voor het geval dat". Zodra ik merk dat er ergens WiFi is zal ik altijd even inloggen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten