05 november 2007

Laat het ze zelf vertellen!

Wat een vraag gisteren, en nog wel in het weekend!
En toch kwamen er waardevolle reacties binnen. Iedereen bedankt daarvoor. De eerste van Erno Mijland deed me gelijk denken aan een filmpje dat onlangs op verschillende weblogs opdook.
Wat nu als ik gewoon 60 viltstiften en stevig A4 papier uitdeel aan alle aanwezigen, het filmpje laat zien en ze 2 minuten de tijd geef om iets op te schrijven dat vanaf het podium te zien is?
Vervolgens hoef ik "alleen maar" de zaal te filmen en ervoor te zorgen dat de camera verbonden is met de beamer!
Ik weet niet of de organisatie zo blij zal zijn met het idee van die benzinestiften, maar ik vind het een fascinerende gedachte. Wat zou ik dit experiment graag aangaan! Bekijk het filmpje en je snapt waarom (of misschien juist niet...)(En kom nu niet met de grappige opmerking dat ik een week later alle teksten op de toiletdeuren zou kunnen filmen. We kunnen toch proberen die viltstiften terug te krijgen?)
Lees meer over het filmpje bij Edwin en bij de maker zelf.

2 opmerkingen:

  1. Briljant filmpje!
    Als dat je als docent niet met beide benen op de grond zet ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastisch! En een paar dozen met stiften en karton moet zeker lukken!

    BeantwoordenVerwijderen