31 december 2007

Ik wens jullie het allerbeste in 2008!

Trendmatcher bouwt New YorkOp de valreep nog een laatste bericht in 2007. Niet om de balans op te maken, te memoreren hoeveel berichten er geplaatst zijn, hoeveel reacties er waren enz. enz.
Ik houd niet van (publiekelijk) achterom kijken, alhoewel je daar soms veel van leren kan.
Ook waag ik me vanavond niet aan voorspellingen voor het komende jaar. Ik sta open voor alles en laat het lekker op me afkomen.

Wel wil ik jullie allemaal bedanken voor het volgen van m'n weblog! Het is dankzij jullie dat ik de energie en vaak ook inspiratie vind om iedere keer weer met wat nieuws te komen. Een speciaal bedankje natuurlijk voor iedereen die de moeite heeft genomen om te reageren op berichten. Het is juist door deze reacties dat veel berichten extra waarde kregen...

Ik hoop jullie ook het komend jaar als bezoeker te behouden!

Op de foto de puzzel die we net af hebben gekregen. Het is inmiddels traditie dat we ieder jaar met de kerst beginnen aan een puzzel van 1000 stukjes die dan vóór de jaarwisseling af moet zijn. Bewijs dat ik de afgelopen week écht m'n gedachten verzet heb!

11 opmerkingen:

 1. Willem,
  Bedankt voor je inspirerende stukjes.
  Ik wens je een veilige jaarwisseling en voor het nieuwe jaar bovenal gezondheid!
  Ik ervaar in mijn omgeving momenteel dat dit het kostbaarste is wat je bezit. Zonder dat ben je nergens!

  Nieuwjaars xxx Florina Blokland

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem,

  Jij ook een gezond en inspirerend 2008 toegewenst.
  Ik hoop dat je weer met enthousiaste stukjes komt en dat mijn reacties die ik af en toe geef een extra bijdrage kunnen zijn voor alle bezoekers.

  Evert van Malkenhorst

  Edugram weblog edugram

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Willem, ook voor jou de beste wensen voor een gezond en leerzaam 2008. Met name dat laatste want daar kunnen wij dan weer van meeprofiteren :-) Happy NewYear!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Willem,
  Ook van mij krijg je de allerbeste wensen (terug) voor 2008.

  Hopelijk ga je in 2008 nog meer van je MacBook houden en ga je de WvW weer in ere herstellen ... of er de M(aand)vW van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moniek Verhaaren01 januari, 2008 12:58

  Hallo Willem,

  De allerallerallerbeste wensen voor 2008. Bijbehorende kussen volgen morgen over een week in Maastricht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een goed, gezond en gelukkig 2008 toegewenst!

  Leuke traditie houden jullie er op na overigens. Halen jullie zo ook weer uit mekaar, of worden ze vastgelijmd aan de wand gehangen?

  (Ook leuk om te zien dat je er -net als ikzelf- een ietwat unieker soort artikel hebt geschreven, in plaats van de standaard lijstjes en terugblikken)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op 2 januari mag er ook nog gewenst worden. Willem jij ook de alerbeste wensen voor 2008. Dank voor je inspiratie die mij ertoe gezet heeft ook actiever te bloggen. We zien elkaar snel...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mag ik nog? ... Ja?

  Willem,

  Blijf me s.v.p. verrassen met alle dingen die je op het web ontdekt en aan de tand voelt.

  En voor nu en het hele nieuwe jaar:
  Alle Goeds en GENIET er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Willem
  ook voor jou en de jouwen een heel goed, gezond en inspirerend jaar toegewenst! Ik mag hopen dat je in 2008 weer vele leuke en nieuwe gadgets ontdekt en met ons deelt.

  Dank voor de leerzame en ook gezellige momenten in het vorige jaar. Dankzij jou is mijn blog een leuke hobby geworden...
  Tot woensdag!
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Willem, veel te laat maar daarom niet minder gemeend, ik wens je een prettig 2008 en hoop dat je regelmatig blijft schrijven, je blog staat in ieder geval in het rijtje van blogs die ik in drukke (verbouwings)tijden zoals deze toch blijf volgen. Groeten en we spreken elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Willem, na 1 week 2008 wens ik je op de valreep een gezond jaar toe. ik kijk weer uit naar je berichten maar blog met mate!

  BeantwoordenVerwijderen