16 februari 2008

Yahoo Video

Yahoo zit bepaald niet stil de laatste tijd. Maakte ik gisteren al melding van Yahoo Live, ze hebben deze week ook hun videoportal een facelift gegeven. Het ziet er allemaal een stuk strakker uit met een mooie breedbeeld videoplayer, die je natuurlijk ook kunt embedden op je eigen site. Videocamera's die je nu koopt hebben allemaal een breedbeeldstand, en dit is nu een plek waar je die filmpjes (tot 150 MB) neer kunt zetten en dus een goede reden om dat formaat te gaan gebruiken.
Lees een uitgebreid verhaal over alle veranderingen van deze portal bij Webware, want ik ga weer lekker naar buiten, of neem zelf een kijkje bij Yahoo Video!

2 opmerkingen:

  1. De giganten gaan dus nu echt los! Ik ga gauw kijken naar de verschillen met Youtube.
    Toen ik je filmpje zag was mijn eerste reactie: ik wil ook zo'n brede tuin met zo'n uitzicht....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb even gekeken. het ziet er eigenlijk wel echt leuk uit zeg... ben benieuwd of er nu reacties gaan komen van YouTube enz..

    BeantwoordenVerwijderen