11 mei 2008

Blog over je moeder dag

Mijn moeder en ik
Dacht ik zelf sinds 1996 af te zijn van moederdag, komt Marina Noordergraaf met het idee: Denk aan je moeder dag.
"Zou het niet prachtig zijn als we met zijn allen op dezelfde dag verslag zouden doen van een herinnering van diegenen die ons voorgingen op het levenspad? Als we massaal een foto op zouden rakelen uit de oude doos en die stuk voor stuk op Flickr zouden zetten met een toepasselijke tag? (blogoverjemoederdag2008?)"

Nu gaat dit weblog over ICT en Onderwijs en niet over mijn persoonlijke verleden dus houd ik de herinneringen aan mijn moeder Gerharda Johanna te Hennepe*) lekker voor mezelf, maar Marina wees me wel weer op de kracht van het gebruik van groepen bij Flickr. Leuk hoe je foto's met hetzelfde onderwerp zo bij elkaar kunt brengen!
*) Nou, eentje dan. Mijn moeder zei altijd: alles waar "te" voor staat is niet nodig en overdreven, waarop dan altijd antwoordde: wat is je meisjesnaam ook alweer?

1 opmerking:

  1. wat een prachtige plaatjes zag ik in de groep verschijnen! en wat een lief jongetje.

    tevreden, ten Hennepe én terendmatcher kunnen er stuk voor stuk mee door! :-)

    BeantwoordenVerwijderen