28 mei 2008

Lekker lang wachten...

Vandaag komt dan eindelijk m'n dochter terug uit Amerika, maar natuurlijk gaat dat niet "normaal". Ze heeft haar aansluiting gemist in Dublin en we mogen dus 3 uur langer wachten op Schiphol. Gelukkig heb ik m'n Asus bij me en kan ik in het restaurant lekker internetten dankzij een Xs4all account via KPN. Tijd genoeg dus om te testen hoe lang de accu het volhoudt.
Trouwens, nu ik het toch over die Asus heb: gisteren even mogen werken met de opvolger, de Asus 900 met 8.9' scherm en maar liefst 20 GB geheugen. Wat een geweldig ding is dat! Nog niet te koop in Nederland, maar wordt wel binnenkort verwacht. Had ik dan toch nog even moeten wachten?
Asus Eeepc's

4 opmerkingen:

 1. Tja het is natuurlijk een keuze die je voor je zelf moet maken. Als je op de EEE die je nu hebt goed kunt werken heb je niet zo nodig de ander nodig.

  Persoonlijk denk ik dat je aan het systeem dat je nu hebt ook voldoende hebt als je er geen gekke dingen mee wilt doen. Alhoewel ik voor het surfen toch wel liever een iets groter scherm zou hebben.

  Maar dat komt ook omdat ik jaren op een laptop heb gewerkt met een maximum resolutie van 800 bij 600 terwijl de meeste websites hier niet meer voor ontwikkeld worden.
  Misschien dat dit door de opkomst van websites die geschikt zijn gemaakt voor m,obiel gebruik ook steeds minder belangrijk gaat worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een beetje de vraag welke afschrijftermijn je voor jezelf in gedachten had (3 maanden, 12 maanden, 3 jaar?).
  En daar komt bij dat er nu al een 10 inch versie aangekondigd is voor van de zomer, dus hoelang wil je dan wachten? Je hebt er eentje gekocht aan het einde van de eerste golf/generatie. Dan is het alleen maar goed als er nieuwe modellen aan komen.
  Je weet dat de rest van Nederland jou altijd heel dankbaar is, na zo'n aankoop van jou dalen de prijzen meteen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt de witte nou iets groter dan de zwarte? Of worden bij ogen hier bedrogen???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Willem, na jou inspirerende verhaal over ICT en trends in het onderwijs zit ik even in je blog te snuffelen en kom natuurlijk uit bij het Asus-speeltje....eens kijken of ik ook een reactie achte kan laten..
  (Jans Kiers, Erm (Terra))

  BeantwoordenVerwijderen