14 mei 2008

Muziek terwijl ik werk

Als ik achter de computer zit kan ik geen radio of televisie op de achtergrond verdragen, maar tijdens "de bouw" kan de radio niet hard genoeg staan. Afgestemd op een willekeurige zender moet je maar afwachten welke muziek er gedraaid wordt, maar internet maakt veel meer mogelijk.
Kies bij Finetune een aantal nummers die je bevallen, klik vervolgens op "I am lazy" en de rest wordt aangevuld in jouw muzieksmaak. Wonderbaarlijk hoe goed het resultaat is in mijn geval! Begin me wel een ouwe rocker te voelen...

Met dank aan Wiswijzer

1 opmerking:

 1. Goeiemorgen! Rustig nummertje, helemaal uitgeluisterd. Veel werkplezier!

  Mijn radio staat de hele dag aan. Radio1 van VRT is mijn favoriet, maar ik switch al eens naar StuBru en KLARA. Ik ben aan de was en de plas.

  Groetjes
  janien

  PS Aan mijn huis-tuin-en-keuken- 'commentaar' wil ik toch graag toevoegen dat ook je andere artikels zeer zeer lezenswaard zijn. Wow, jouw technologische kennis, educatieve power, creativiteit en humor zijn bewonderenswaardig. Ik blijf het maar herhalen, ja!

  BeantwoordenVerwijderen