23 juni 2008

Educause 2008

Dit jaar organiseert het Consortium voor Innovatie een studiereis naar de Educause in Orlando en... ik ga mee als blogger! Natuurlijk een geweldig vooruitzicht waar ik nu al reikhalzend naar uitkijk.
Het belooft een interessante week te worden met naast deelname aan de conferentie ook een werkbezoek aan een Communicty College in Orlando en nog een andere excursie. De bedoeling is dat ik niet alleen zelf ga bloggen, maar ook reisgenoten weet te enthousiasmeren om verslag te doen van hun ervaringen. Daar heb ik al wat ideeën over en in de aanloop naar de conferentie zullen jullie daar zeker meer over horen.
Het weblog heb ik al ingericht waarbij ik me heb laten inspireren door de officiële website van de conferentie. De aanmeldingstijd is inmiddels verstreken, maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Mocht je het dus leuk vinden om (met mij) mee te gaan, dan is aanmelding deze week nog mogelijk. Dit geldt in principe alleen voor mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Dat is gelijk ook de kracht van deze reis. Behalve het bezoek aan de conferentie doe je in de loop van de week ook interesante contacten op waar je terug in Nederland nog veel aan kunt hebben!

3 opmerkingen:

 1. Gezellig! :-)
  Weet je al welk hotel jullie zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij ons is in alle wijsheid besloten dat 3 directeuren mee gaan, jammer want ik had graag met je mee gegaan veel opgestoken en gedeeld met mijn collegae, nu zal de opgedane kennis in de hoofden van mijn directeuren blijven hangen. Niet alle keuzes die gemaakt worden zijn de goede, zeker niet in dit geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vet!! Zo kom je nog eens ergens. Ben ik als student ook "werkzaam" in het onderwijs? :-)

  BeantwoordenVerwijderen