05 oktober 2008

Drie wijzen naar het oosten

Lep op: Het volgende bericht is volledig off-topic en heeft niets met ICT en onderwijs te maken.

Onze zoon zit nu een week in een kibboets en de eerste beelden zijn binnen. Als je daar nog nooit geweest bent zegt het je niks maar bovenstaande foto is zo typerend voor een volunteersverblijf dat het weer helemaal begon te kriebelen bij me. Voor ik het in de gaten had zat ik het afgelopen weekend dus te zoeken naar goedkope vluchten die kant op. In de kerstvakantie is vanaf Schiphol alles al vol of onbetaalbaar. Maar dankzij (lang leve) internet en zoekmachines kwam ik op een gegeven moment bij vluchten vanaf het vliegveld Keulen-Bonn. Dat scheelt echt honderden euro's en is voor ons niet veel verder rijden dan vanaf hier naar Schiphol. Dus hebben we de knoop doorgehakt en toch maar geboekt. Dan moet de verbouwing maar wat langer duren!
Gingen we vorig jaar met onze zoon dochterlief opzoeken, nu gaan we met dochterlief richting zoon. (Ze trok zo'n pruilmondje toen ik haar vertelde dat we met z'n tweeën die kant opgingen dat ik wel overstag moest gaan en haar meenemen:-)
Gelijk maar een autootje gehuurd zodat we ons vrij kunnen bewegen (voor zover roadblocks dat mogelijk maken).
Op het programma staan het uiterste noorden van Israël om zoonlief op te pikken, dan voor 2 dagen naar Jeruzalem, dan de Dode zee om de wadi bij Ein Gedi te beklimmen en vervolgens via Masada naar Eilat om lekker te snorkelen. En natuurlijk veel herinneringen ophalen. Ik kan haast niet wachten tot het zover is....
Tussenstand Klimaatwet: 27 ondertekeningen via mijn site. Klik hier om te tekenen...
(Nu nummer 4 in de blogbattle ranking)

2 opmerkingen: