02 oktober 2008

Eten met edubloggers op 10 november

lopend buffetEven leek het erop dat ik er zelf niet eens bij zou kunnen zijn, maar inmiddels heb ook ik me aangemeld via het aanmeldformulier en daarmee staan we nu al op 23 deelnemers, volgens mij het aantal dat er vorig jaar ook was. Maar zoals Pierre het zo mooi in zijn bericht formuleert:
newbies, wannabies, lurkers, visitors, residents, natives, immigrants, gamers, traditionalisten, en iedereen die ik vergeten ben is welkom!
Dus lijkt het je leuk om lekker ongedwongen te eten en te praten met met wat edubloggers meld je dan aan. De bindende factor is een gemeenschappelijke interesse in onderwijs/leren, weblogs in het bijzonder en Social Software in het algemeen.
Locatie is ergens in Utrecht op 10 november aanstaande. Meer informatie en de deelnemerslijst vind je op de wiki die Jeroen van Beijnen beschikbaar heeft gesteld. Karin Winters heeft aangeboden een en ander samen met Jeroen te organiseren.
Vorig jaar stelde ik voor een locatie te kiezen met grote ronde tafels, zodat je makkelijk met meer dan 4 mensen in gesprek kon komen. Dat lukte prima bij de chinees die we vonden en die mooie draaiplateaus in het midden plaatste. Toch was het gevolg dat veel mensen (ik ook) op één plaats bleven zitten.
Daarom stel ik nu voor een buffetrestaurant te zoeken waardoor we wel gedwongen worden om ongedwongen te lopen en elkaar aan te schieten. Als iemand een suggestie heeft voor een dergelijk restaurant, dan houden we ons van harte aanbevolen. Het hoeft zeker niet persé een wokrestaurant te zijn, als het maar gezellig is en op loop/ov afstand van het station in Utrecht?

3 opmerkingen:

 1. of gewoon dwingend wisselen bij de gangen.....creativiteit is getriggerd..enne VROUWEN geef je op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JA! Ik wil er ook bij zijn. Lopend buffet lijkt me een prima idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Willem
  Jouw bericht met het citaat uit het bericht van Pierre heeft me 'over de schreef' gehaald ...

  @Karin
  Tot gauw! Maar wat trek ik aan?

  BeantwoordenVerwijderen