04 oktober 2008

Leren van je leerlingen... en lezers

Tot gisteren bood ik geen RSS feed aan voor de reacties op dit weblog. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen die allemaal handmatig volgt terwijl er toch vaak heel waardevolle aanvullingen in staan op de berichten die ik plaats.
Zo reageerde Jeroen naar aanleiding van het project Bloggen met de klas:
Je zegt "zie je dat er een aparte server voor is ingericht met daarop Wordpress".
Het leuke is dat dat gedaan is door een leerling uit die zelfde 4e klas. Ik ontdekte dat hij daar goed in is en heb hem gelijk ingeschakeld. Binnenkort gaan we ook samen een workshop geven over bloggen voor collega docenten. Dat is pas leuk leren, ook voor mij.
Kijk, daar leer ik dan ook weer van!
Daarom vanaf nu ook een RSS feed voor de reacties op dit weblog, zodat je in principe niets meer hoeft te missen!

Trouwens, waar blijven nu jullie handtekeningen voor het klimaat? Ik schaam me dood met maar 9 handtekeningen tot nu toe!
Stel me niet teleur en klik snel even hier om te tekenen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten