18 oktober 2008

Slapen op Schiphol

Volgende week zaterdag moet ik om 8.30 uur op Schiphol zijn, maar als ik de eerste trein vanuit Emmen neem kom ik alsnog te laat. Dus maar weer in een hotelletje. Nu zijn er verschillende op en rond Schiphol, maar hoe dichterbij hoe duurder natuurlijk. Alternatief is een hotel in de buurt en gebruikmaken van een pendelbus.
Sinds kort kun je toch voor weinig geld óp Schiphol overnachten, en wel op 100 meter lopen van terminal 3. Een nieuw concept waarbij alle luxe in 14 vierkante meter gepropt wordt. Bij het boeken kon ik al aangeven in wat voor mood ik straks ben, welke kleur de kamer moet hebben, welke muziek er draait en hoe warm het er moet zijn. Al deze dingen zijn in te stellen met een moodpad waarmee je ook de breedbeeld tv bedient. Natuurlijk is er gratis internet, dus ik denk dat ik vrijdagavond maar vroeg op stap ga...

7 opmerkingen:

 1. Ik moet er officieel 24 uur en 20 minuten later zijn. Het is goed dat je er vandaag naar vroeg want ik had er niet bij stil gestaan dat dat ook vanuit mijn woonplaats krapjes aan wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit Willem. Geen straf om op die manier een nachtje eerder weg te moeten.
  Hotel lijkt een sjieke miniversie van deze: http://www.st-martenslane.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jef van den Hurk19 oktober, 2008 11:44

  Ook ik ga een dagje later maar haal het niet met het OV. Ik was me al aan het oriënteren. Dit is natuurlijk een idee...
  Misschien samen met Pierre een pilsje pakken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zwaai wel als jullie over me heen vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog geen idee hoe laat ik aan ga komen op zaterdagavond, waarschijnlijk niet heel vroeg, maar mijn mail en telefoon staan aan zolang ik bereikbaar wil zijn (dus niet meer als ik het bed ga testen!).

  Als het lukt om op hetzelfde moment ergens op Schiphol te zijn zaterdagavond lijkt me dat leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sommige bloggers zijn meer gelijk dan andere....
  Ik zwaai wel met Karin mee ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Willem,

  Ziet er kek uit! Kan ik hier ook overnachten zonder dat ik op reis ga? Lijkt me wel wat.

  Jan v Stormbroek

  BeantwoordenVerwijderen