04 oktober 2008

Ultiem crossposten met Utterli

Een week geleden al probeerde ik Mobatalk uit, maar schreef er niet over omdat ik me afvroeg of ik dat wel zou gaan gebruiken. Nog geen week later loop ik aan tegen utterli.com en ben gelijk helemaal verkocht: wat een mogelijkheden!
Dit is crossposting in overtreffende trap!
Je kunt tekst, geluid, foto's en video plaatsen, gewoon via de site, maar ook via je mobieltje. Dat kan door te bellen, maar ook door een mailtje te sturen. Vervolgens kun je kiezen waar je het bericht allemaal geplaatst wilt hebben, waarbij je de keuze hebt uit Twitter, je weblog, Youtube, Flickr, facebook en ga zo maar door, naast natuurlijk op Utterli zelf.
Wat ik me afvraag is hoe dergelijke sites aan hun geld komen, maar zelfs als Utterli zou verdwijnen (wat ik niet hoop) staat je filmpje dus mooi bij Youtube en je foto bij Flickr. Je kunt de tool dus met een gerust hart gebruiken (tenzij je ervoor terugdeinst om hen al je wachtwoorden toe te vertrouwen). Je kunt ervoor kiezen alles wat je plaatst automatisch door te zetten naar andere sites of dat per bericht bepalen.
Het mooie is dat je in één bericht zowel audio, tekst foto's als filmpjes kunt plaatsen. Filmpjes en audio kun je uploaden vanaf je computer maar ook direct opnemen via Flash (dus geen java nodig). Natuurlijk biedt Utterli RSS feeds en allerlei widgets zoals hieronder.
Kortom, er is heel veel mogelijk met deze tool die ik zeker vaker ga gebruiken! Prettig voor mij is dat de interface ook prima werkt met mijn Asus 701. Alles komt keurig in beeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten