21 november 2008

Nóg twee rondes RoundTable!

Kijk, zo weet je zeker dat er over je product geschreven wordt: eerst wat onduidelijkheid rondstrooien in de hoop dat er bloggers zijn die daarover struikelen en dan met nadere details komen!
Gekheid natuurlijk want ze zullen het vast niet zo bewust bedacht hebben, maar het werkt natuurlijk wel.
Mijn bericht van afgelopen woensdag heb ik uiteraard ook voorgelegd aan Microsoft en vandaag kreeg ik naar aanleiding daarvan een keurige reactie van Wortell.

Het goede nieuws is dat er nog twee rondes komen waarin je een superidee kunt indienen voor gebruik van een RoundTable.
  • Volgende week is de uitslag van de 1e ronde tijdens de I&I conferentie in Lunteren. Logisch want uit het mailtje dat ik kreeg blijkt dat het oorspronkelijke idee ook komt van I&I (hulde Louis!)
  • De tweede ronde eindigt op de IPON 2009 (8+9 april 2009)
  • De derde ronde op een door Microsoft georganiseerd congres begin volgend jaar (waarover later meer)
De reeds ingeleverde ideeën worden echter meegenomen naar de tweede en de derde ronde. Komen er geen betere binnen, dan maken die ideeën dus alsnog een kans! In feite heb je met een heel goed idee dus 3 kansen om te winnen. Tot nu toe zijn er 43 ideeën aangedragen.
Kijk wel even naar de actievoorwaarden. Zo kan je gevraagd worden mee te doen aan promotionele activiteiten, maar op die manier plaats je je school ook weer in de picture.

Als ik het goed begrijp worden er zo in totaal dus maar liefst zes RoundTables beschikbaar gesteld en dat maakt de winkans behoorlijk groot, zeker wanneer er niet meer ideeën worden aangedragen. Dus mensen uit het onderwijs, grijp je kans zou ik zeggen!

Tenslotte heb ik Wortell en Microsoft maar de suggestie gedaan om voor de volgende IT conferentie van het Consortium voor Innovatie een echte Surface beschikbaar te stellen als hoofdprijs en dat vonden ze niet eens zo'n slecht idee.
Nu dus wroeten op een killer applicatie die je op zo'n apparaat zou kunnen draaien (pong?)

1 opmerking:

  1. Heb een idee om met IPON mee te dingen naar de tafel van Microsoft, eerst even oefenen op NOT dan maar? 29 januari een lenen van ze? Meet the Bloggers ook thuis?

    BeantwoordenVerwijderen