17 december 2008

Geslaagde EduExchange 2008

Vandaag was de lustrum editie van de EduExchange. Een geslaagde dag met veel goede sessies in een uitstekende ambiance. Zo was er dit jaar zelfs gratis internet via Swisscom! Compliment voor de organisatie. Dat inloggegevens in hoofdletters werden verstrekt terwijl je kleine letters moest gebruiken was een probleem dat de twitteraars snel wisten op te lossen. Dankzij die prima verbinding kon al gelijk na het bekendmaken van de winnaar van een digibord het nieuws verspreid worden via Twitter en foto's bij Flickr.
In plaats van de winnaar (Mar Gagestein, gefeliciteerd) die helaas ziek thuis was stond zijn broer op om de prijs in ontvangst te nemen. Toine Maes had even het idee dat hij voor de gek werd gehouden, maar meerdere mensen uit het publiek konden bevestigen dat Dolf écht de broer van was...

Verwacht vanavond geen verslag per sessie meer van me.
Op het filmpje hiernaast wel de gadget die we mee naar huis kregen: een smart USB button. Even klikken en dan start automatisch je browser met de de website van de EduExchange!
Natuurlijk al gekeken of ik hem kan omprogrammeren maar helaas, de commandoregel opdracht zit gebakken in een eprommetje...
Als de organisatie nu snel is met het plaatsen van foto's, video en presentaties hebben we reden om nog eens op die knop te klikken!

Tenslotte wil ik iedereen bedanken die me vandaag succes heeft gewenst en moed ingesproken. Geweldig, al die support.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten